Fotografia produktowa

W tym miejscu możesz napisać o swojej firmie, oraz podać adres firmowej strony www.
aidia_foto

Fotografia produktowa

Post autor: aidia_foto »

Dzień dobry :)
Chcielibyśmy polecić Państwu usługi naszego studio :arrow: fotografia-produktowa.net
Specjalizujemy się w fotografii produktowej, reklamowej oraz obrotowej.
Fotografia 360 stopni oraz profesjonalne zdjęcia packshotowe fantastycznie urozmaicą Twoją ofertę!

Nasze studio znajduje się w Lublinie ale przyjmujemy zlecenia z całej Polski.
Zapraszamy! ;)
fotografia-produktowa.net
bask

Re: Fotografia produktowa

Post autor: bask »

w Łodzi polecam z kolei http://multiarte.com.pl/ - robią zdjęcia korporacyjne, produktowe i takie zwykle sesje, zdj do dokumentów też. polecam, bardzo miła atmosfera, zawsz tam robię zdjęcia :)
kartonka

Post autor: kartonka »

Ja z doświadczenia wiem że bardzo dobre zdjęcia wykonane metodą 360 stopni, która daje możliwość oglądania fotografowanego produktu ze wszystkich stron i obracania go robi firma produktowa360. Bardzo szybko realizują zamówienia a do tego mają konkurencyjne ceny
animka87

Post autor: animka87 »

w temacie zdjęć produktowych warto zainwestować w profesjonalistów, bo wiadomo że nic tak nie sprzedaje jak dobre zdjęcie. Ludzie są teraz wzrokowcami i mało kto czyta cudowne opisy produktów na dwie strony a4 :) jak widzisz super ciuch to go kupujesz, bo ci się podoba, a nie dlatego że rozpływasz się nad jego opisem :-) żadna filozofia :D Dlatego tak ważne jest, żeby sesje zwłaszcza projektów modowych robili ludzie z pasją. Ja póki co podglądam na fb co robią http://nfstudio.pl/pl/ i jak tylko uruchomię mój nowy projekt z ubrankami dla dzieci poproszę ich o pomoc. :)
HaftDeko.pl

Post autor: HaftDeko.pl »

Aby zdjęcia produktów były najwyższej jakości trzeba mieć jedną rzecz: mianowicie dobry i profesjonalny aparat, bez tego ani rusz i zwyczajnie nie jesteśmy w stanie wykonać zdjęcia które będzie optymalne, od tego należy zacząć.
www.haftdeko.pl
cyryl18

Post autor: cyryl18 »

tego typu fotografię chciałbym wydrukować na sporym formacie - do kogo się zgłosić w tym celu? kraków i okolice.
dona3

Post autor: dona3 »

Od dawna fotografie w tym stylu drukuja nam http://www.studio906.pl/ . I wychodzi im to niezwykle solidnie. Kazda z fotografii charakteryzuje sie bardzo solidna i niezastapiona jakoscia - zgodnie z naszymi oczekiwaniami.
kewlar

Post autor: kewlar »

Według mnie [url-https://www.blik.info.pl/]fotografia produktowa[/url] to ogromnie wymagające zadanie i początkujący fotograf może nie wydobyć z danego produktu tego, o co najbardziej nam chodzi... Zerknij na zdjęcia np. biżuterii wykonane przez częstochowski Blik, wydobywają blask i piękno zwykłego pierścionka czy wisiora. O to w tym chodzi
bredd
Kontakt:

Post autor: bredd »

Witajcie,

Co myślicie o fotografii obrotowej produktów? Czy macie jakieś doświadczenia? Temat niby popularny od wielu lat, ale wciąż jakby niszowy. Czy ktoś z Was wykonuje lub korzysta z tego typu zdjęć? Ja sam wykonuję zdjęcia obrotowe, jednak wciąż mam wrażenie, że sklepy internetowe są raczej leniwe, w korzystaniu z tego typu usług? A może obecna sytuacja to zmieni, bo e handel zacznie się znacznie dynamiczniej rozwijać? Piszcie, co myślicie o tym.

Pozdrawiam,
Piotr, www3mob.pl
KarinaM

Post autor: KarinaM »

Właśnie dlatego dobrym pomysłem może być wykorzystanie nowoczesnej fotografii produktowej. Jeśli zastanawiacie się, gdzie warto zajrzeć po takie rozwiązania, to podpowiem Wam, że będą dobrym wyborem. Sami się o tym przekonajcie już teraz.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ