Najtańsza księgowość – w cenie którą ustala klient

Czyli o sposobach dotarcia do klientów.
Tania Rachunkowość

Najtańsza księgowość – w cenie którą ustala klient

Post autor: Tania Rachunkowość »

Najtańsza księgowość. Pełna obsługa księgowo – kadrowa. Rozliczamy wszystkie firmy, bez względu na charakter działalności.
Kpir, księgi handlowe, ryczałt, zus, płace.
Osoby fizyczne, spółki, fundacje.
Pomagamy w zakładaniu firm, dojeżdżamy po dokumenty, reprezentujemy naszych klientów przed Urzędami.
Posiadamy licencje MF i ubezpieczenie OC.
Cała księgowość wraz z zusem w jednej cenie. Bez limitu dokumentów i bez limitu pracowników. Tylko my proponujemy takie warunki.
Współpraca z nami to same korzyści:
- oszczędność czasu - zajmiemy się Twoją księgowością, masz więcej czasu dla siebie
- oszczędność pieniędzy - tak tanio tylko my prowadzimy księgowość
- bezpieczeństwo - w pełni odpowiadamy za to co robimy.
I najważniejsze, u nas klient decyduje ile chce płacić. Zadzwoń lub napisz i sam ustal cenę za którą poprowadzimy Twoją księgowość.
792266402
[email protected]
www.taniarachunkowosc.pl
Kocica

Re: Najtańsza księgowość – w cenie którą ustala klient

Post autor: Kocica »

Klient to pewnie ustaliłby cenę 1 zł miesięcznie... trochę naciągane sa takie ogłoszenia. Bez urazy, ale reklama dobrego biura czy księgowego reklamą, ale cudów nie ma, krecha nie żyje, wiadomo o co chodzi...

Cena jaką proponuje danemu klientowi (przykład wart uwagi), Warszawa, czy Pułtusk powinna być uzależniona od wielkości firmy, jej obrotów, faktur wystawianych miesięcznie, albo wielkości zatrudnienia. Moim zdaniem, choć księgową nie jestem, nie ma czegoś takiego jak "cena, którą ustala klient".
Cichutko po parapecie kocica sobie szła.
Różne artykuły do poczytania: http://www.artykulprasowy.info/
mokasyn

Post autor: mokasyn »

To musiała być jakaś słabej jakości reklama. Nigdy dotąd nie spotkałem się z określeniem "cenę ustala klient", a nie jest mi obca. Ostatnio zmieniłem biuro rachunkowe na specjalistów z Chorzowa i mimo tego, że są mogą sobie pozwolić na to, by klientowi oferować wiele, to takiego czegoś w umowie nie znalazłem.
Elise

Post autor: Elise »

Tania Rachunkowość pisze:Najtańsza księgowość. Pełna obsługa księgowo – kadrowa. Rozliczamy wszystkie firmy, bez względu na charakter działalności.
Kpir, księgi handlowe, ryczałt, zus, płace.
Osoby fizyczne, spółki, fundacje.
Pomagamy w zakładaniu firm, dojeżdżamy po dokumenty, reprezentujemy naszych klientów przed Urzędami.
Posiadamy licencje MF i ubezpieczenie OC.
Cała księgowość wraz z zusem w jednej cenie. Bez limitu dokumentów i bez limitu pracowników. Tylko my proponujemy takie warunki.
Współpraca z nami to same korzyści:
- oszczędność czasu - zajmiemy się Twoją księgowością, masz więcej czasu dla siebie
- oszczędność pieniędzy - tak tanio tylko my prowadzimy księgowość
- bezpieczeństwo - w pełni odpowiadamy za to co robimy.
I najważniejsze, u nas klient decyduje ile chce płacić. Zadzwoń lub napisz i sam ustal cenę za którą poprowadzimy Twoją księgowość.
792266402
[email protected]
http://www.taniarachunkowosc.pl

Najtańsza księgowość to własna księgowość, tak czy inaczej :) Wystarczy i bystry umysł :)
http://biuro-ksiegowe.tdnet.com.pl/
DC-CENTRUM
Kontakt:

Post autor: DC-CENTRUM »

Tani księgowy - to dobry księgowy.
Pojęcie "tani" w tym wypadku jest względne. To zależy co pod nim pojmuje dany przedsiębiorca. Z jednej strony może zwyczajnie ograniczyć maksymalnie wydatki na tego typu działania, samemu prowadząc księgowość, a co za tym idzie narażając się na wszelkie błędy mogące powstać z tego powodu, które będą generowały koszty. Z drugiej strony powierzyć prowadzenie księgowości doświadczonym osobom, które zaopiekują się jego dokumentami w profesjonalny sposób co wyeliminuje błędy zmniejszając straty, zwiększając jednocześnie koszty obsługi.
Pytanie co wybierze przedsiębiorca.
DC Centrum Sp. z o.o.
Tworzymy finansową architekturę Twojej firmy
RabbitOffice

Post autor: RabbitOffice »

Księgowość w Rabbit Office ma stałe stawki i jasne zasady. Płacisz zależnie od ilości faktur w danym miesiącu. Mailowa wysyłka faktur, oryginały raz w miesiącu, darmowe doradztwo! Więcej informacji na , [email protected], +48 600 807 045
Urban30

Post autor: Urban30 »

Zgadzam się z Kocicą - napisanie, oferty "Najtańsza księgowość – w cenie którą ustala klient" jest super niejasne... ja jako klient też życzyłbym sobie księgowość za 1 zł :mrgreen:
I kto mi taką da? Nikt.

Wolę księgowość normalnie płatną, ale w formie online, ze wsparcie ksiegowych, coś jak Infakt oferuje dla przykładu.
A bonusem byłoby dla mnie to, że np taka firma odwali za mnie problem zakładania firmy - , czy inne kwestie związane z papierologią.
Autentycznie, jasne i przejrzyste oferty to jest to, co tygryski lubią.
anna80
Kontakt:

Post autor: anna80 »

Jeśli chcesz to Ekspert świadczy przyzwoite usługi . Są konkurencyjni i sumienni w tym co robią.
speed_of_sound

Post autor: speed_of_sound »

najtańsza księgowość to tak, którą się samemu robi, ale wiadomo, że może sobie na nią pozwolić tylko jednoosobowa działalność, bo przy większych to już jest sporo problemu.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ