odpowiedni kantor internetowy dla mojej firm

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
Jerzy Kowalski

odpowiedni kantor internetowy dla mojej firm

Post autor: Jerzy Kowalski »

Czy jakaś osoba prowadząca DG korzystał z , bo mają taką opcję obsługi firm. Ostatnio po rozmowie z nimi stwierdziłem, że byłaby ona dla mnie całkiem w porządku. Nie jestem tylko pewny czy powierzyć tam moją gotówkę, to odpowiedni kantor walutowy?
razor

Re: odpowiedni kantor internetowy dla mojej firm

Post autor: razor »

Podpinam się pod pytanie kolegi, bo w najbliższym czasie staruje ze sklepem internetowym. Czy ten albo inny e-kantor jest godny/wart polecenia?
blackspade

Post autor: blackspade »

Jeśli sam nie spróbujesz to się nie przekonasz jeden z drugim. Wiecie dobrze o tym, że każdy ma inne spojrzenie -dla jednych będzie w porządku a dla innych już dwa kliknięcia więcej podczas operacji będzie źle. Ja osobiście korzystałem z ich usług i wszystko było na poziomie. Obecnie chwilowo nie prowadzę interesu więc nie muszę współpracować z żadnym kantorem. Dal mnie komfort obsługi nie porównywalny z kantorem stacjonarnym.
armani

Post autor: armani »

Jerzy Kowalski pisze:Czy jakaś soba prowadząca DG korzystał z , bo mają taką opcję obsługi firm.

Mimo, że jestem świeży na tym forum to muszę powiedzieć, że współpracowałem z nimi i to nie jeden raz. Jerzy Kowalski pewnie już sprawdziłeś i wiesz, że prowadząc działalność masz możliwość indywidualnego negocjowania kursu. Nie mówiąc o profesjonalnym podejściu ich pracowników do klienta, które sobie cenie. Z mojego punktu widzenia nie musisz mieć obaw.
Jerzy Kowalski

Post autor: Jerzy Kowalski »

Po tym co widzę, to chyba nie pozostaje mi nic innego jak posłużyć się nim. Jeśli czas pozwoli to jeszcze dzisiaj to zrobię. Dzięki za info!
marz

Post autor: marz »

Jeżeli szukasz więcej informacji o kantorach internetowych - polecam porównywarkę strefawalut.pl, znajdziesz tam zestawienie ofert kantorów, które zostały zweryfikowane przez właściciela serwisu, a także opinie użytkowników
apogeum

Post autor: apogeum »

Ja również uważam, że dobrze jest skorzystać najpierw z porównywarki walut w sieci ;) Na pewno nie zaszkodzi sprawdzić.
____________________________________________________________________________________________________
- najlepsze noże wojskowe
apogeum

Post autor: apogeum »

Sprawdź sobie również jaki jest aktualny - na tej stronie znajdziesz porównanie wszystkich banków.
Porównanie jest na bieżąco aktualizowane tak więc można wybrać najlepszą opcję dla siebie. Oraz zobaczyć czy kantor oferuje dobrą cenę wymiany ;)
freva

Post autor: freva »

Zdecydowanie warto w firmie korzystać z platformy www.amronet.pl. Przelewy trwają dosłownie chwilę, można negocjować stawki. Przy dużych, firmowych przelewach to może być istotne :)
mikado

Post autor: mikado »

To bardzo istotne, że można negocjować kurs. Większość e-kantorów niestety nie przedkłada takiej opcji. Jestem zatem za Amronet.pl. To kantor lepszy niż pozostałe, otwarty na potrzeby klienta. Dba też o bezpieczeństwo transakcji.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ