program do zarzadzania firma

Dział dla zdecydowanych na założenie własnej działalności gospodarczej. Dowiesz się tutaj o wszelkich formalnościach związanych z zarejestrowaniem firmy.
Manna

program do zarzadzania firma

Post autor: Manna »

macie jakies sprawdzone programy do zarzadzania firma? zalezy mi tam, zeby taki program obejmowal wszystkie aspekty prowadzenia firmy, czyli zarządzanie finansami, dostawami, produkcją, analize biznesową, ogarnianie projektów itd.
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
Unima

Re: program do zarzadzania firma

Post autor: Unima »

ja od kilku lat korzystam z microsoft dynamics nav z navigator it. sprawdza sie bardzo dobrze, chyba wiekszosc firm z niego korzysta. ma wszystkie potrzebne funckje bez zadnych udziwnien.
Manna

Post autor: Manna »

a mozesz cos blizyc, jak to dokladnie funkcjonuje?
Najlepsza cukiernia katowice http://www.lajkonik-pik.pl   - Producent ciast, ciastek, pączków i tortów.
Unima

Post autor: Unima »

no ogolnie zarzadzasz baza danych na poziomie finansow, relacji z klientami, marketingiem, dostawami, produkcja itd. takie typowo logistyczne :)
Edyta Iwanicka

Post autor: Edyta Iwanicka »

Do zarządzania firmą polecam również system , czyli platformę internetową do samodzielnego prowadzenia księgowości własnej firmy. Oprócz księgowości, dostępne są funkcjonalności kadrowe, fakturowanie, CRM, magazyn oraz złożone analizy. Dzięki systemowi macie zawsze zapewniony dostęp do danych swojej firmy.
wfirma.pl - Księgowość online
moris

Post autor: moris »

Ja zarzadzam firma bez zadnyh rogramow
bizz

Post autor: bizz »

Własna firma to duże wyzwanie, chcąc zaistnieć warto więc mieć własną stronę internetową umieszczoną w dobrym i szybkim hostingu. Warto również pomyśleć nad własnym adresem email w swojej domenie. Mi to wszystko zapewniła firma Ibe. Ofertę możecie sprawdzić na .
MaciejN

Post autor: MaciejN »

Z własnego doświadczenia wiem, że wiele osób zarządzających firmą ma problem z tworzeniem dokumentów. Sam prowadzę firmę, więc orientuję się w liczbie dokumentów na co dzień tworzonych w przedsiębiorstwie - umowy, formularze, dokumenty przetargowe, czasem naprawdę trudno jest to wszystko nadzorować. I jeśli mowa o programach do zarządzania firmą, to myślę, że przydatnym rozwiązaniem jest generator umów, tego typu jak ten - . To pomocne narzędzie, zwłaszcza dla osób, które prowadzą małe przedsiębiorstwa i nie chcą zatrudniać nowych osób, odpowiedzialnych za tworzenie dokumentacji firmowej.
rewort

Post autor: rewort »

Nie zapomnij o tym, aby chociaż "w pewnym stopniu" kontrolować to, co robią Twoi pracownicy. Nawet jeśli nie zatrudniasz ich wielu, warto wiedzieć, co robią w pracy. To Ty im płacisz. Moja pierwsza "ekipa" bardzo niemiło mnie zaskoczyła. Z następną jest znacznie lepiej. W pracy skupiają się przede wszystkim na pracy..
keylogger szpieg
WaldemarS

Post autor: WaldemarS »

Jak już rozkręcisz biznes to pomyśl nad system lojalnościowym dla swoich pracowników. Polecam programy od ;)
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ