Sklep narzędziowy to dobry pomysł?

Tutaj dyskutujemy na temat pomysłów na biznes, na własną firmę która przyniesie nam zyski.
domas1

Sklep narzędziowy to dobry pomysł?

Post autor: domas1 »

Witam. Zastanawiam się ostatnio nad otwarciem swojego sklepu narzędziowego. Co o tym myślicie, jest to dobry pomysł? Ostatnio trafiłem np. na taki i nie wygląda to prawdę mówiąc na coś bardzo skomplikowanego. Sądzę, że dałbym radę, tylko nie wiem czy jest to opłacalne...
Życie jest zmianą. Jeżeli przestaniesz się zmieniać, przestaniesz żyć.
lucynkaa

Re: Sklep narzędziowy to dobry pomysł?

Post autor: lucynkaa »

Wydaje mi się, że każda inicjatywa jest dobra...jakbyś zaczynał to chyba dobrym pomysłem na oszczędności jest np. taki . Przynajmniej nie musiałbyś zatrudniać biura rachunkowego.
Diana21

Post autor: Diana21 »

Pomysł dobry, próbować zawsze można;)
Jeśli człowiek ma dość pieniędzy, trudno mu w ogóle popełnić jakieś przestępstwo. Zdarzają mu się tylko zabawne, drobne niezręczności. -TP
beata22

Post autor: beata22 »

Można spróbować ale marketów jest mnóstwo więc wątpię szczerze w powodzenie. Ja chcę spróbować swoich sił w tym sklepie http://www.juventas.pl/sprzet-rehabilit ... -do-ugula/ jako dystrybutor. Myślę że ma to szansę powodzenia.
Bizland.pl
Katalog firm i portal biznesowy

Prowadzisz firmę? Pokaż ją klientom

Reklama

Dodaj wizytówkę swojej firmy do katalogu Bizland.pl. Zaprezentuj ofertę, branżę i lokalizację, aby klienci mogli łatwiej Cię znaleźć.

Dodaj firmę do Bizland.pl

ODPOWIEDZ